واحد آموزش اصول و مهارتهاي پرستاري

واحد آموزش اصول و مهارتهاي پرستاري

سه واحد يا اتاق آموزش اصول و مهارتهاي پرستاري به منظور آموزش انواع پروسيجرها و تكنيك هاي پرستاري نظير كنترل علائم حياتي، قرار دادن NGT و گاواژ و لاواژ، سونداژ مثانه، انما، انواع پانسمان، دارو درماني( داروهاي خوراكي، پوستي، واژينال، وريدي) اكسيژن درماني، انواع ساكشن، سرما و گرما درماني، مراقبت هاي بهداشتي، و ... به دانشجويان رشته پرستاري، مامايي و پزشكي در نظر گرفته شده است . تجهيزات موجود در اين واحدها شامل چهار مانكن تمام تنه پرستاري زن و مرد با قابليت گرفتن فشارخون، كنسول بالاي سر بيمار مجهز به مانومتر اكسيژن و ساكشن سنترال و سيستم احضار پرستار، انفوزيون پمپ، سه عدد مولاژ آموزش تزريق عضلاني، ست كامل دست وريدي شامل دست نوزاد، اطفال و بزرگسال جهت آموزش رگ گيري كه مجهز به پمپ برقي مي باشد، چهار عدد دست وريدي، مولاژ آموزش تزريقات SC و ID، مولاژ سونداژ سوپراپوبيك، دو عدد دستگاه ساكشن پرتابل، ويلچر، برانكارد، انواع مولاژهاي با نماي شيشه اي شامل مولاژ NGT، مولاژ تزريق عضلاني با قابليت ديدن اعصاب و عضلات، مولاژ ساكشن، مولاژ سونداژ زنانه مي باشد.

amoozesh1

amoozesh2