بررسی تیتر آنتی بادی هپاتیت ب ویژه دانشجویان پرستاری و مامایی

هپاتیت ب یکی از مهمترین مشکلات بهداشتی است و در دنیا بیش از 400میلیون نفر با این ویروس به حالت ناقل یا بیمار آلوده اند.پرسنل بهداشتی در خطر ابتلای بیشتری برای بیماریهای منتقله از راه خون شامل هپاتیت ب می باشند .لذا بررسی سطح آنتی بادی هپاتیت ب و تزریق واکسن آن در صورت نیاز می تواند شما را در برابر ابتلا به این بیماری ایمن نماید.

با توجه به اهمیت این موضوع و تاکید مراکز درمانی مبنی بر واکسینه شدن کلیه دانشجویان قبل از ورود به مراکز درمانی، لذا مسئولین دانشکده، پس از رایزنی با معاونت بهداشتی شهرستان نجف آباد تمهیداتی را جهت بررسی تیتر آنتی بادی هپاتیت ب فراهم نموده اند. بدین ترتیب مقرر گردید که این آزمایش جهت کلیه دانشجویان پرستاری و مامایی در هفته دوم نیم سال تحصیلی با کمترین هزینه ( مبلغ 15000تومان) و به صورت متمرکز در محل دانشکده پرستاری و مامایی انجام گیرد.

لازم به ذکر است که کلیه دانشجویان ملزم به انجام این آزمایش می باشند و مراکز درمانی از پذیرش دانشجویانی که این آزمایش را انجام نداده باشند خودداری می نمایند.