برگزاری سمپوزیوم اصلاح سبک زندگی با روشهای طب سنتی

IMG 3171سمپوزیوم اصلاح سبک زندگی  با روشهای طب سنتی ایران در تاريخ دوشنبه  29/9/1395 از ساعت8 تا 12 توسط دانشكده پرستاري و مامايي دانشگاه آزاد اسلامي واحد  نجف اباد و مركز تحقيقات توسعه علوم پرستاري و مامايي برگزار گرديد.

مسئولین برگزار ی سمپوزیوم اصلاح سبک زندگی با روشهای طب سنتی ایران

رییس سمپوزیوم: سرکار خانم سیمین فدایی

دبیر سمپوزیوم:سرکار خانم مریم مقیمیان

دبیر اجرایی:سرکار خانم فرح فیروزه

دبیر علمی:سرکار خانم دکتر مینا جوزی

دبیر کمیته هماهنگی:جناب آقای جواد کریمی

دبیر کمیته تدارکات:جناب آقای محسن کاظمی

دبیر کمیته تشریفات:جناب آقای مصطفی عظیمی

مسئول کمیته  اجرایی:جناب آقای علیرضا جمشبدیان-جناب آقای دانیال سامانی

مسئول کمیته پذیرایی:جناب آقای امین جعفری

مسئول نمایشگاهها:جناب آقای جلیل حاج امینی

مسئول سالن پوستر:سرکار خانم عاطفه زاهدی

مسئول روابط عمومی: سرکار خانم شهرزاد قلمکاری

مسئول هماهنگی پذیرش:سرکار خانم ها زهرا محمدی- پگاه اکبری -زهرا جانثاری

مسئول برنامه های جنبی:سرکار خانم راضیه رمضانی

مسئول انفورماتیک:سرکار خانم نرگس پریشانی

مسئول کمیته دانشجویی: سرکار خانم هاجر عارف- سرکار خانم مریم مهدی

برنامه زمانبندي سمپوزيوم

سخنران اول : دكتر محمد مظاهری- مدير گروه طب سنتي دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي اصفهان

عنوان سخنراني: اصلاح سبك زندگي از منظر طب سنتي ايراني
خلاصه سخنراني : طب سنتی ایران یا طب پارسی که برگرفته از تاریخ و اراء و عقاید حکمای ایران زمین است، طبی است جامع و کل نگر؛طب ایرانی برگرفته از طب اخلاطی و طب مزاجیست و در سایر کشورها به غلط انرا طب یونانی نام نهاده اند. در این مکتب طبی، بجشکی یا پزشکی را پیشه ای میداند، که سلامت ادمیان را حفظ میکند و در صورتیکه رفته آید، مجددا انرا به فرد باز میگرداند. پس کاملا مشخص و اشکار است، که پیشگیری و جلوگیری از بیماری و حفظ سلامت انسانها در این مکتب طبی جایگاه خاص و ویژه ای دارد.

شش اصل ضروری و مهم در پاسداشت تندرستی و نگاهداشت سلامتی در طب سنتی را سته ضروریه مینامند، رعایت این شش اصل باعث حفظ سلامتی و باز گرداندن ان میشود. این شش اصل عبارتند از: اب و هوا، اعراض نفسانی، احتباس و استفراغ، نوم و یقظه،حرکت و سکون و اغذیه و اشربه

سخنران دوم: دكتر اصغر عسگري- دكتري طب سنتي و طب سوزني

موسس و مدير اولين آموزشگاه رسمي طب سنتي و گياهان دارويي كشور

عنوان سخنراني : جنبه هاي تشخيصي در طب سنتي

خلاصه سخنراني : امروزه با استفاده ازروشهاي تشخيصي باراكلينيكي نظير ام ار اي، سي تي اسكن، سونوگرافي و ... به تشخيص، درمان و پيگيري سير بيماريها ميپردازند. درطب سنتي روشهاي تشخيصي شامل تشخيص مزاج و سوء مزاج، اشكال، رنگ و اندازه ناخن و بيني و لب و زبان و چشم ، رگه هاي داخل صلبيه، عنبيه، بول و براز شناسي و نبض شناسي ميباشد. حكيم قبل از طبابت ميبايست اين روش ها را آموزش ديده وبراي درمان بكار ميبست. امروزه نيزاطباي طب سنتي اين علوم را فراگرفته و در درمان بكار ميگيرند

سخنران سوم : دكتر محمد جعفريان-  پزشك عمومي

عنوان سخنراني : گزارش موردي درمان لوپوس با طب سنتي

سخنران چهارم: دكتر مجيد عباسي- دكتري عمومي دامپزشكي و دانشجوي دكتري تخصصي فيزيولوژي در دانشگاه تهران

عنوان سخنراني: تغيير شيوه زندگي و فيزيولوژي بدن به سمت سلامتي با گياهان دارويي

خلاصه سخنراني: مکانیسم عمل گياهان داروییدر واقع نشان دهنده روش تاثير دارو و يا داروهای مشخص بر روي فيزيولوژي بدن انسان و اثرات حاصله مي‌باشد. از آنجایي كه گياهان داراي اثر مستقيم بر روي فعاليت فيزيولوژيكي هستند با دانستن چگونگي فعاليت بدن و فيزيولوژي آن مي‌توان از اين داروها جهت بهبود يا معالجه و درمان استفاده نمود و بهترين دارو را با توجه به شرايط بيماري و بيمار انتخاب نمود. البته بايد توجه نمود كه انتخاب داروی گياهي مناسب و تاثیر درمانی هر دارو تا حد زیادی وابسته به علائم تشخيصي بيماري و صحت تشخيص علائم دارد.

تعداد مقالات سمپوزيوم در بخش هيات علمي 14 مقاله و در بخش دانشجويي 17 مقاله كه به صورت پوستر ارائه گرديد.

دركنار سمپوزيوم غرفه هاي عرضه و معرفي عرقيجات،  عسل و محصولات جانبي، گياهان طب سنتي، كتب طب سنتي و غرفه عنبيه شناسي برپا گرديد

همچنين پايگاه پايش سلامت توسط دانشجويان انجمن هاي علمي پرستاري و مامايي برگزار گرديد.