عضو بورد پرستاری وزارت بهداشت: باید زایمان طبیعی را به مادران هدیه داد

0e8bfd1d071657cbc63f9ace1550f1f3 Lدانشجویان، استادان و اعضای هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، روز جهانی ماما را جشن گرفتند.

به گزارش پایگاه خبری دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، شهناز کهن، عضو بورد مامایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ابراز نگرانی از گرایش مادران به سمت سزارین، گفت:" برخی مادران به خاطر کم کاری و بی حوصلگی عده معدودی از ماما ها و همچنین نداشتن اطلاعات و آمادگی های لازم به سمت عمل های سزارین گرایش پیدا کرده اند که این زنگ خطری برای سلامت افراد و جامعه می باشد. ما باید زایمان طبیعی را به مادران هدیه داده و مروج این نوع زایمان باشیم"

کهن با اشاره به رویکرد جدید وزارت بهداشت در خصوص زایمان های طبیعی، خطاب به دانشجویان مامایی افزود:" خوشبختانه نگاه وزارتخانه به این موضوع بهتر شده است.همچنین نگاه به مدد جو نباید نگاه تحکم آمیز و از بالا به پایین باشد. شما باید به عنوان حامی و تکیه گاه در کنار مادر باشید.شما می توانید با تشخیص درست و به موقع، جان مادران و نوزادان در معرض خطر را نجات دهید."

1 4 df8a1

عضو بورد مامایی وزارت بهداشت در خصوص مقطع کارشناسی ارشد دانشکده پرستاری و مامایی واحد نجف آباد خاطر نشان کرد:"  با توجه به سوابق درخشان این دانشکده و امکانات، تجهیزات و فضای آموزشی مناسبی که موجود است، آماده ایم تا به محض رسیدن درخواست این دانشکده در خصوص  مقطع کارشناسی ارشد، با آن موافقت کنیم تا دانشجویان این کارشناسی بتوانند مقاطع بالاتر را در همین دانشکده ادامه دهند."

سید محمد امیری خطاب به دانشجویان پرستاری و مامایی:

به وجود شما در این دانشگاه افتخار می کنیم

1 2 e2dc2

سید محمد امیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد در جمع دانشجویان پرستاری و مامایی ضمن تبریک به مناسبت روز جهانی ماما گفت:" شما دانشجویان مامایی همانگونه که ماما های خوبی هستید، انسان های دلسوز و فرهیخته ای نیز می باشید. به وجود شما در این این دانشگاه افتخار می کنیم و مطمئن هستم پس از فراغت از تحصیل با خدماتی که ارائه می دهید شایستگی های خود را به اثبات خواهید رساند."

امیری خطاب به دانشجویان افزود:" شما کسانی هستید که پس از فارغ التحصیلی لبخند را بر لب خانواده ها می نشانید و این یعنی بزرگ ترین خدمت به یک انسان.شاد کردن دل انسانی دیگر توفیقی است که خداوند آنرا نصیب هر کسی نمیکند و حالا که این توفیق نصیب شما شده است باید قدر آنرا بدانید و باید از اینکه این رشته تحصیلی بزرگ و مهم را انتخاب کرده اید احساس غرور کنید. به لطف خدا در آینده ای نه چندان دور امکان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد را در همین دانشگاه برایتان فراهم خواهیم کرد تا بتوانید در مقاطع بالا تر ادامه تحصیل بدهید."

1 3 8ff6f

در ادامه سیمین فدایی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی با اشاره به تاریخچه نامگذاری روز ماما گفت:" ما این روز را برای اثبات هویت و اصالتمان، و نکوداشت تمام تلاش هایی که ماما ها برای سلامت مادران، نوزادان و کودکان این جامعه انجام میدهند جشن می گیریم. در حال حاضر به خاطر رشد فزاینده و بی رویه رشته پزشکی، نقش ماما ها کمرنگ شده است . آمار بالای سزارین ها این موضوع را تایید میکند. البته تصمیمات جدید وزارت بهداشت نوید بخش روز های خوب برای مامایی و به تبع آن سلامت مادران نوزادان و جامعه است."